Portfolio

Ik vind het leuk om mezelf te blijven uitdagen. Ik heb misschien wel te veel om te laten zien. Dit is een klein deel van mijn werk. Verder maak ik in overleg mooie, unieke trouwkaarten, geboortekaartjes of andere uitnodigingen.

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje. (studio_mr@hotmail.com

Hiernaast zie je een trouwkaart die ik heb ontworpen. Met veel liefde en veel overleg ben ik samen met het bruidspaar tot dit resultaat gekomen, waar ik heel trots op ben! 

Ik vind het leuk om continu iets anders uit te proberen. Bijvoorbeeld andere verf, stiften of krijtjes en alles vervolgens te gaan combineren. Dat zet mijn creatieve brein aan het werk. Waardoor ik enthousiast word om meer te maken. 

 Oefenen, oefenen en nog meer oefenen.Daar komt het op neer in de creatieve wereld. Voor mij is het misschien wel belangrijker om het gewoon te doen. Zonder te veel na te denken. Wanneer ik ga denken dat het kunstwerk waar ik mee bezig ben wel perfect moet zijn, dan lukt niks meer en kan ik er beter mee stoppen.

Door alle materialen die ik ondertussen heb verzameld kan ik veel verschillende creaties maken. 

Borduren is ook iets wat ik graag doe! Borduren is niet meer alleen maar voor de oude omaatjes, in tegen deel zelfs. Borduren vind ik leuk omdat je zo snel het resultaat kan zien en dat geeft mij een kik om door te gaan. Ik heb veel verschillende borduurwerken gemaakt zoals je hiernaast kan bekijken.

Ik ben in november 2019 begonnen met een voortraject voor de AKI vooropleiding, Artez Kunstacademie.

Hier heb ik hel veel verschillende technieken geleerd. Waaronder zeefdrukken, cyanotype, sjablonen maken, ets technieken. Je wordt elke keer weer uitgedaagd om iets nieuws te proberen. Super leuk om te doen. Hiernaast zie je een klein deel van het werk wat ik heb gemaakt deze 16 zaterdagen. 

Wordt VERVOLGD...